Предложение за брак – как да го получим?

Предложението за брак е мечта за много жени. Въпросът „Ще се омъжиш ли за мен?“ за изключително много дами означава автоматично засвидетелстване на любов, желание за споделеност, уважение, вярност. Затова и това е една от най-големите мечти в живота на всяко малко момиче, а и на повечето пораснали момичета. Всъщност, предложението наистина може да бъде най-красивият момент в живота ви, ако е направено в подходящ момент и подходяща обстановка. Но подходящата обстановка не означава цветя, рози и изкуствена романтика на свещи. Как да получим предложение за брак от нашия любим, щом това е една от големите ни цели?

предложение за брак
  1. Първо си дайте ясна сметка какво следва след предложението

Чували сте за ендорфини и серотонин, нали? Хормоните, които, заедно с допамин и окситоцин, могат да успокоят напълно изключително силна физическа болка, да ни изпълнят с усещане за невероятно щастие и, съответно, буквално да замъглят мозъка ни. Ето защо, според някои медицински изследвания, влюбването е психологична аномалия.

Когато въздействието на тези хормони отмине, се чувстваме по съвсем различен начин. Вече имаме пръстен, предложение и човек, с който възнамеряваме да прекараме живота си. А животът е дълъг. Затова е добре да сме наясно дали можем да споделяме, да градим, да разчитаме и най-вече – да откриваме смисъл в споделеното битие с този човек. Вредно е и дори опасно да се стремим към предложение за брак от човек, който познаваме малко, с който никога не сме се карали, чиято лоша страна не ни е показвана.

Много мъже правят романтични жестове с цел показност, а животът с тях е съвсем различен от розовата визия, която демонстрират. Има мъже, които пък си падат по популярната романтика, но ежедневието ви заедно може да е изпълнено с много обич, все по-силна любов и уважение. Опознайте го, скарайте се, смейте се, преминете през трудност, преди да се стремите към предложение!

предложение за брак

2. Убедете го, че сте незаменима

Вие знаете как. Щом мечтаете за предложение, значи чувствате близост, споделеност, доверие и разбира се, любов помежду ви. Тези усещания рядко лъжат, така че опитайте да хармонизирате връзката си още повече.

Според статистиката при мъжете решението за брак се взима след дълга поредица от етапи като в крайния етап, поведението му няма нищо общо с романтиката от началото на връзката, а по-скоро представлява картина на излегнат на дивана мъж, който ви моли за пепелник (бира, вода, дистанционно и т.н.). Тоест, мъжете рядко предлагат брак импулсивно и са прави. Те имат нужда от време, за да осмислят, преценят, сравнят и да вземат решение. Звучи доста неромантично, но е така.

Така че ако се стремите към предложение, има два начина да постигнете бърз резултат. Единият е да го впечатлите много силно още в началото на връзка, но често тези впечатления в мъжа не зависят от външността, отношението или чувството ни за хумор. Мъжете се влюбват в черти от външността или нрава, които не разбираме. Колкото по-интересна личност сте все пак толкова по-висок е шансът, а поддържаната външност е много важна. Другият сигурен начин за предложение е да изчакате всички етапи, които споменахме.

предложение за брак

3. Имайте финансова независимост

Някои мъже са по-практични, отколкото романтични. И тук не става въпрос винаги за пари, а по-скоро за въпросът: „Какво печеля, ако….“ Ако искате да получите предложение за брак от такъв тип мъж, убедете го, че сте финансово независими. А ако не сте – трябва да го убедите в светлото ви бъдеще. Плюсът на т.нар. практични мъже от този тип, ако изобщо има плюсове в подобен тип връзка е, че те винаги пазят самообладание, не изпадат в променливи настроения и това, че ще си тръгнете съвсем спокойно и без разправии, когато си решите.

4. Изглеждайте добре

Не се опитвайте да изглеждате винаги като жената, в която се е влюбил – тази жена се променя и вероятно вече я няма, а и няма как да сте сигурни точно кога се е влюбил във вас. Просто се поддържайте така, че да нямате нужда от ежемесечна терапия за коса или кожа, да не напълнявате прекалено много и да овладявате резките промени в тялото ви, а такива ще има. Все пак никога не е изключено чувствата просто да си отидат, вместо да преминат в обич. Пожелаваме ви това никога да не се случи! И най-важното…Следвайте интуицията си, тя никога не лъже!

предложение за брак

5. Предложете му вие

Ако сте толкова влюбена и убедена, че това е човекът за вас – предложете му брак. Предложението за брак обикновено идва от по-властни и доминантни жени, които често привличат именно нерешителни мъже, които трудно взимат решения и се колебаят винаги. Ако вие сте от този тип жени, действайте!


Разгледайте още снимки: Сватбена Фотография
Цени за Сватбена Фотография: Цени Сватба
No Comments