За Контакти с Pixhold сватбено студио:

 

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Относно

  Вашето съобщение


  www.pixhold.com

  Внимание: Съдържанието и материалите в сайта са обекти с авторско право. Копирането и разпространението им са абсолютно
  забранени, а нарушителите се наказват според закона.

   
  Pixhold Logo

  Анели Граматикова

  За щастие имахме чудесен фотограф, който да запечата всеки един момент от нашия прекрасен сватбен ден! Впечатлена съм от доброто отношение и от това, че беше много приятелски настроен и снимките минаха с лекота, забавление и широки усмивки. Страхотен професионалист и много пъстър човек! Благодарим ти, Евгени за това, че сътвори тези незабравими спомени, които след време да показваме на нашите деца!
  Pixhold Logo

  Антоанета Николова

  Здравей Евгени. Уау. Каквото и да пиша, ще е малко. Имаш невероятна дарба и впеатляващ талант. Без дъх разгледахме вички снимки. Пренесохме се отново в нашия сватбен ден. Всеки светъл момент е запечатан. Респект и поклон пред уникалния ти талант. Искрено благодарим за честта да отразиш нашето събитие. Желаем ти чистосърдечно много професионални успехи. Наистина си велик.
  Pixhold Logo

  Ивелина Делиева

  Ще ни останат много красиви спомени от кръщенето на нашия син Никола, благодарим ти за профисионализма и прекрасните снимки!!!

  Нина Пастърмаджиева

  Евгени, благодарим ти, че беше част от нашият незабравим сватбен ден!!! Огромно благодаря и за прекрасните и уникални снимки, които винаги ще ни напомнят за този ден. Страхотен професионалист си! Пожелаваме ти много успехи и да запечатваш още много красиви моменти :)))) С голямо удоволствие ще се видим пак по някой прекрасен повод! Благодарим ти! 🙂
  Pixhold Logo

  Гергана Иванова

  Един страхотен професионалист с разчупено мислене и много идеи! Ще се справи дори с изискванията на най-претенциозният клиент. Няма смисъл да коментирам качеството на работа, то си личи във всеки кадър.