Тенденции за сватбено облекло 2020 г.

Тенденции за сватбено облекло2020 г. Тенденциите се менят с всеки изминал ден. Това се отнася както за ежедневното, така и за сватбеното облекло. С началото на 2020 г. започва и едно ново десетилетие, изпълнено с иновации в класическата представа за сватбено облекло. Периодът 2010-2019 година въведе един по-нестандартен изглед над модата. Започна ерата на искрящите цветове, вталени дънки и панталони, както и скъсената им дължина. Започва да се вижда залязването на модата на черно и бяло и изгряването на цветове като бледо синьо и бежаво. С всички тези „трендове“ не е изключено и внедряването на още по-екстравагантни модели. Например тези варианти се очаква да бъдат въведени в мъжката сватбена мода през 2020г.:

Кариран костюм


Въпреки нестандартната му визия, като стане дума за сватба, карираният костюм се очаква да направи сеизмична промяна в модния свят.
Този модел започна да придобива популярност на запад и с помощта на все така растящите социални медии се очаква да стане тенденция за 2020г. и в България.


Костюм с точна кройка

Сватбата е скъпо преживяване, но се забелязва как от 2015 година насам, младоженци започват да отделят част от сватбения бюджет не само за преживяването, но и за визията си. Използването на дизайнер за такъв модел костюми се налага все повече в сватбената мода. Позволява им чувство за комфорт в специалния ден.  


Сутрешен костюм (morning suit)

Моделът създава един старомоден вид и допринася изтънчена класа, която е била въведена преди доста години. Този костюм отново бива представен в сватбената мода през 2018 година и през 2019 започва отново да набира популярност. Очаква се и през 2020 година да има още повече интеграция на конкретния модел и евентуалното му навлизане в България.


Забелязва се огромно наличие на внимание към модата на младоженеца, но едната част не може без другата, поради тази причина се забелязват и промени в булченското облекло.

Модерни рокли 

Модел наподобяващ класическия, но с леки промени. Вече се вижда премахването на рамката и заменянето й с комбинация от леки и тежки платове, правейки я буйна, но същевременно стилна. Това също позволява и асиметрична кройка, която може да бъде добавена според изискването на булката.


Асиметрична рокля

Моделът позволява прозрачност и възможност на жената да покаже своите стилни обувки. С намалянето на стандартните модели този може да бъде перфектно представен в топлите месеци на годината. Позволява удобство и стил едновременно. В България би било добро допълнение към арсенала на дизайнери и магазини през 2020 година, поради умерения климат и изобилието от топли месеци.


Къси рокли

Късите рокли от 10 години започват да набират популярност. Известни личности и актриси избират такива модели за жени, желаещи да покажат своята фигура. С навлизането на такъв тип рокли става подходящо не само белият цвят, но и бежав, и бледо син. Като цяло дързък модел, излизащ от стериотипните рамки, но с правилните аксесоари и панделки, и дантели може да направи една сватба незабравима.


Разгледайте още снимки: Сватбена Фотография
Цени за Сватбена Фотография: Цени Сватба
No Comments