Уникална сватбена украса

Уникална сватбена украса

Двойките стават все по-креативни със сватбените си декорации. Правят го, за да създадат дизайн за сватбен прием, който е личен, уникален и запомнящ се. Преди да решите какъв вид декорации бихте искали, ще трябва да определите тема или цветова схема за вашата уникална сватбена украса.

Независимо дали имате плажна сватба, зимна или с друга концепция, задължително ще има декорации, които да допълнят вашия избор.

Уникална сватбена украса

Нивото и сложността на вашата уникална сватбена украса ще зависи до голяма степен от това, което можете да си позволите. Ако сте с малък бюджет, може би е разумно да се придържате към един тип декорация, като например т.нар. центърпийс (centrepiece) на масата, и се уверете, че те създават усещането за стил.

Стилът на мястото за вашия сватбен прием също ще повлияе на украсата. Ако наемате сложно декорирана стая, трябва да поддържате декорациите си прости, но ако използвате обикновена функционална стая, можете да си позволите да прекалите с аранжимента.

Как да направим уникална сватбена украса? Ето някои от елементите, които да включите във вашата декоративна схема:
  • Сватбени цветя
  • Високи свещници
  • Бонбониери
  • Сватбена торта
  • Покривки, включително салфетки и пръстени
  • Калъфи за стол и крила за стол
  • Имена на места и планове за настаняване на гости
Уникална сватбена украса

Можете да свържете всички тези елементи заедно, като използвате последователна цветова схема или материал. Един прост начин да създадете единна визия е да използвате същата панделка във всички тези елементи, както и да я използвате в екипите на шаферките и букета на булката. Мънистата и бижутата като кристали стават популярни за сватбени декорации, а те могат да се добавят почти навсякъде.

Начини за използване на цветя:

Поръчката на цветя, които можете да използвате за церемонията и след това да ги прехвърлите на масите в залата, за да ги използвате като центърпийс е чудесна икономически рентабилна идея за вашата уникална сватбена украса.

Въпреки това, има много други начини да използвате цветя във вашата сватбена украса. Гирляндите от свежи цветя, висящи от тавана, или увити около греди и стълбове, могат да бъдат много драматични, а цветните арки могат да добавят приятни и свежи нотки към концепцията на залата. Също така може да разпръснете листенца от рози по масите.

Уникална сватбена украса
Други популярни сватбени декорации:

Свещите са популярно допълнение към сватбените украси, от семпли малки свещи до извисяващи се канделабри. Те се предлагат в голямо разнообразие от цветове и могат да добавят романтично осветление, както и фини аромати към вашия прием. Друг начин за създаване на топло осветление е използването на фенери, или традиционни метални или китайски хартиени фенери. Съвременните декорации включват декоративни клетки за птици, искрящи бижута, балони в металически цветове и смели цветни и шарени материи. Друга тенденция за уникална сватбена украса е да използвате топиари или дървета, украсени със светлини или орнаменти, отразяващи вашата сватбена тема.

Някои от по-необичайните тенденции в сватбената украса през последната година включват използването на мебели на открито като маси от ковано желязо и пейки в закрито помещение, както и уникално проектирани и често променящи се тапети, проектирани върху обикновени стени.

Уникална сватбена украса

Ние от “ Party & Event Decor Aneli / Украса за събития и партита Анели” може да направим вашия празник незабравим. Влагаме цялото си сърце във всичко, което правим. Ние най-добре знаем какво са мечтите и какво чувство ни носят, когато се сбъднат. Тази агенция беше една прекрасна мечта за нас, която се превърна е реалност.

Всички искаме да отпразнуваме подобаващо важните ни моменти от живота. Намери при нас разнообразието, което ние всички търсим. Разполагаме със специална селекция парти украса за най-различни поводи, както и с разнообразни арки и маси, които ще украсим по ваше желание и идея. А отношението и вниманието, с които ще се отнесем към вас и вашето събитие, ще ви накара да ни се доверите отново.


Разгледайте още снимки: Сватбена Фотография
Цени за Сватбена Фотография: Цени Сватба
No Comments